Over mij

Hallo, ik ben Francheska, partner trotse moeder van een 10-jarige zoon en de gelukkige eigenaar van onze knuffelbare hond Tails. Onze vrije tijd brengen we graag door met wandelingen,sporten

Mijn liefde voor haarstyling begon op jonge leeftijd, al op 14-jarige leeftijd. In 2000 zette ik mijn eerste stappen in de wereld van braids, vlechten à la Beyoncé en het plaatsen van extensions. Wat begon als een passie, groeide al snel uit tot een professionele carrière. Ik kreeg vaste klanten voor haarvlechten en weaves en won zelfs prijzen op school met mijn opsteekmodellen.

In 2005 nam ik een nieuwe stap en ging naar de kappersschool, waar ik mijn ervaring in haarwerken verder ontwikkelde. Mijn passie leidde me door verschillende stadia, van een klein salonnetje tot een gerenommeerd Frans bedrijf. Mijn reis omvatte het werken met haar van verschillende texturen, kleurtechnieken zoals Balayage, krullen knippen, Afro-haartechnieken en het op maat maken van haarwerken.

Mijn aanpak

Mijn aanpak is gebaseerd op het versterken van haar met gezonde keratinebehandelingen en het gebruik van producten die geschikt zijn voor alle haartypes: van Aziatisch tot Europees tot Afro-haar. Mijn assortiment omvat ook extensions en haarstukken die betaalbaar zijn, zodat iedereen toegang heeft tot extra volume, verlenging of haaroplossingen na alopecia of chemobehandelingen.

Mijn salon is niet alleen een plek voor knippen en stylen; het is een veilige, privéruimte waar je een eerlijk advies krijgt en waar ik de tijd neem om haarwerken of stukken op maat te maken, zodat ze perfect passen bij jouw unieke stijl. Ik werk nu samen met succesvolle ondernemers door heel Nederland en ben verheugd om de deuren te openen voor particuliere klanten en cliënten. Van harte welkom!

Laat me je helpen stralen met een prachtige haarcoup, aangepast aan jouw wensen en behoeften. Tot snel!